A lélek tánca

Gyermeki, mert én szültem meg őket! Intim ,mert a részeim! Írások szerelemről, vágyakról, reményről és reménytelenségről. Találkozások mélységgel és magasságokkal!

Friss topikok

  • meteor-25: @Balázs: köszönöm Balázs! Járj te is az utad s táncolj! :) (2010.05.17. 10:59) Áldás vagy bűntetés

Linkblog

Csalodott felháborodás

2008.01.06. 19:14 | meteor-25 | Szólj hozzá!

Sziasztok Testvéreim:)!

Teljesen ki vagyok ábrándulva nyomorult társadalmunkból! Minden csak ÁL-szentség, szeretet, odaadás, segítség, együttérzés.
"Szavakkal élünk szavakkal szavaknak"- idézve tőlem:)!  Magyarul fogalmunk sincs mit jelent a  szeretet, szegénység, a valódi jóság!Alapfogalmakkal nem vagyunk tisztában.
Mindenki panaszkodik, hogy neki milyen rosszul megy a sora, pedig ez relatív. Attól függ honnan nézzük!
Láttuk már, hogy hogyan élnek, akik valóban szegények? Éreztünk már -10-12 C fokot, a szabad ég alatt éjszakázva, hónapokon, éveken át? Nem volt  hűtőszekrényünk tele élelemmel? Tudunk tisztálkodni? Van munkád? Van családod, barátaid? Ha a kérdések többségére igennel válaszoltál, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak: NEM VAGY SZEGÉNY! Ha nem hiszed el, akkor utazz el önkéntesnek Afrikába!
Az egyház tanítja, hogy segítsünk a felebarátainkon! De! kérdezem én, ha nem tanítaná segítenének a mélyen vallásos testvéreim??? Így segítenek és gyakorolják hitüken a templom falain kívül? Néztek valaha kívülről egy misét? Látták magukon a templom álszentségében testvéreink arcán a bűnbánatot előző heti "Jóságukért"? Mit teszünk mi? Mit teszünk azért, hogy jobb legyen a világ? Elavult, önsanyargató doktrinákat, álomvilágot dédelgetünk, ahelyett, hogy felfognánk ez itt a valóság!!! Nem a bűntudattól és az önsanyargatástól leszünk jobb emberek és boldogok! Mondta valaha  bárki is a boldogtalan ember a jó ember? Szerintem a legnagyobb bűn a boldogtalanság!!!
Néha úgy érzem, hogy nekem kell kérni A Nagy Anyát, hogy bocsásson meg ezeknek az embereknek. "Kérlek bocsáss meg nekik, nem tudják mit cselekszenek!"
"Üdvözlöm Lajosmizse képviselő testületét is," ismét kegyesek és nagylelkűek voltak. Tanúbizonyságot tettek arról, hogy a kultúra nem fontos Lajosmizsén! Gratulálok a döntéshez és jó szorakozást a Hölgyeknek és Uraknak a gyóntatószékben! Akinek nem inge ne vegye magára! Szokták mondani! További sikeres munkásságot kívnok!
S legyen ezen írásom vége egy cinikus mosoly :))))))! Lássatok, ne csak nézzetek! A világ hazugságokból álló mátrixok Rendszere!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekiintimitas.blog.hu/api/trackback/id/tr96287283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: nem vallás ez lajosmizse alélek tánca
süti beállítások módosítása