A lélek tánca

Gyermeki, mert én szültem meg őket! Intim ,mert a részeim! Írások szerelemről, vágyakról, reményről és reménytelenségről. Találkozások mélységgel és magasságokkal!

Friss topikok

  • meteor-25: @Balázs: köszönöm Balázs! Járj te is az utad s táncolj! :) (2010.05.17. 10:59) Áldás vagy bűntetés

Linkblog

változás

2008.09.03. 12:47 | meteor-25 | Szólj hozzá!

Az ember életében történnek gyökeres változások! Most egy ilyen korszak előtt állok éppen! Lassan és nehezen megy bele az ember, mert minden olyan bizonytalan. Bizonytalan, de várokazással teli és ez szép! Valami véget ér és ez mindig magában hordozza a kezdet bimbóit! Ősszel a természet is változás előtt áll.Az embereknek is változik a kedélyállapotuk és a bioritmusuk. Eljött a csendesülés a befeléhúzódás ideje! Sokunk azért kattog, mert a világunk más tempót diktál. Most zajlik az átmenet lassan, csendesen változik meg a szél,a napsugarak is más szögből sütnek, lassan színesedik a természet és egyben húzódik vissza. Ez számomra egy csoda. Nyisd ki te is a szemed és csodálkozz rá te is a világra amikor "őszbe csavarodik a természet feje". 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekiintimitas.blog.hu/api/trackback/id/tr66646342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: ősz
süti beállítások módosítása