A lélek tánca

Gyermeki, mert én szültem meg őket! Intim ,mert a részeim! Írások szerelemről, vágyakról, reményről és reménytelenségről. Találkozások mélységgel és magasságokkal!

Friss topikok

  • meteor-25: @Balázs: köszönöm Balázs! Járj te is az utad s táncolj! :) (2010.05.17. 10:59) Áldás vagy bűntetés

Linkblog

Én ebben hiszek:

2009.04.06. 15:00 | meteor-25 | Szólj hozzá!

 Egy Törvény jő el és súlyt le ránk, ott ahol a legjobban fáj, s visszaveszi azt ami az övé! Az ember ennek nem irányítója, hanem eszköze és áldozata lesz. Aki pedig emberként élt és tisztelte a esőt, az erdőt, a földet, a fát, a szelet s szeretett napot, növényt, állatot, embert az elnyeri méltó jutalmát! S mi lesz ez e jutalom? Egy Kánaán-ban élhetünk a megtisztult és burjánzó Földanya keblén. Eljő az Újhaza és győzedelmeskedik a JÓ!  Mostani idő FEKETE és FEHÉR oldal láthatatlan harca, csak azt nehéz eldönteni ki a fekete és ki a fehér! A FÖLDANYA kegyelme dönti ezt el, s ebben az a legfantasztikusabb, hogy ember ezt csak gondolataival, tetteivel, érzéseivel és az életével befolyásolhatja, de nem ő dönt! Az ISTENSÉG dönt majd aszerint, hogy mi van életünk végén a szívünkben. Sajnos a legtöbbeknek félelem! Az ő életünk egy újabb karmával ismét bekerül a végtelen forgásba, egészen addig, míg a félelem helyét át nem veszi az Isteni fény tisztasága és őszintesége!
Kitartó és sok munkával elérheti az ember, hogy tavasszal az illatokkal szárnyal a lelke,
nyáron az ízekkel szökellünk, ősszel tündökölünk a búcsúzó Nap-koronájában, télen kicsit mi is meghalunk, befelé nézünk, gyönyörködünk egy hópihe lágyságában s tavasszal újból kivirulunk, mint ahogy az ISTENNŐ életet lehel a természetbe, mi is felébredünk téli "álmunkból".  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekiintimitas.blog.hu/api/trackback/id/tr151049637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: tavasz nap fehér fekete karma istennő földanya éberség
süti beállítások módosítása