A lélek tánca

Gyermeki, mert én szültem meg őket! Intim ,mert a részeim! Írások szerelemről, vágyakról, reményről és reménytelenségről. Találkozások mélységgel és magasságokkal!

Friss topikok

  • meteor-25: @Balázs: köszönöm Balázs! Járj te is az utad s táncolj! :) (2010.05.17. 10:59) Áldás vagy bűntetés

Linkblog

Érzelmi nagytakarítás a Halakkal és a Víz Úrnőjével

2010.03.02. 11:34 | meteor-25 | Szólj hozzá!

 A jelenlegi szakaszban (febr. 19. - márc. 21.) a Nap a Halak-jegyében jár, ami összekapcsol az érzelmek világával és víz elemmel. Március 21. után Villő, a Víz Istennője veszi kézbe az irányítást egészen május 1-ig.

Ez az időszak erőteljesen támogatja az érzelmi gyógyulást és  érzelmeinkkel való munkát.

Ha ebben a periódusban magunkba szállunk, felfedhetjük szokat az érzelemket, érzelmi területeket, ahol elakadásaink vannak, amelyekkel nem akarunk szmbenézni. Ebben az évkör szakaszban kristályokkal programozott vízzel nagyfokú érzelmi tisztaságot érhetünk el! Ebben az időszakban jó hatással van testünkre-lelkünkre minden vízzel való érintkezés pl.: fürdőzés, szakrális bemosakodás, a szokottnál több, jó minőségű folyadék fogyasztása...stb 

Különböző szertartásokkal hívhatjuk magunkaba a támogató elemeket és juthatunk el sajáz belső forrásunkhoz, ahol kedvünkre csillapíthatjuk szomjunkat saját kutunkból. Minden embert ég a vágytól, hogy találkoz-hasson Önmagával, ebben az időszakban ezt a a víz elem támogatásával könnyedén meg is teheti! 

Jó kísérletezést mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekiintimitas.blog.hu/api/trackback/id/tr1001802358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: halak víz nagytakarítás fürdőzés szakrális érzelmi úrnője
süti beállítások módosítása