A lélek tánca

Gyermeki, mert én szültem meg őket! Intim ,mert a részeim! Írások szerelemről, vágyakról, reményről és reménytelenségről. Találkozások mélységgel és magasságokkal!

Friss topikok

  • meteor-25: @Balázs: köszönöm Balázs! Járj te is az utad s táncolj! :) (2010.05.17. 10:59) Áldás vagy bűntetés

Linkblog

kecskemét és a muzsika ereje

2008.07.16. 12:24 | meteor-25 | Szólj hozzá!

Szeretek Kecskeméten élni! Ez a közepes dél-alföldi város újra és újra bebizonyítja, hogy egy igazi európai város! A legjobb példa erre a hétvégén lezárult Csiperó Találkozó! Azt hiszem minden gyermek, aki itt töltött egy hetet kedves emlékekkel térhetett haza! Szeretem ezt a várost! Az emberek nyitottak, családias a hangulat. Ha kell nyüzög, ha kell nyugodt! Városvezetésünk nem szerepel különböző disznóságok miatt a médiában és a város is fejlődik! Mellesleg kaptunk egy háromdiplomás polgármestert, aki ért is ahhoz amit csinál és még tisztességes is! Ez igazán ritka a mai politikai viszonyok között!

Pénteken sikerült meditatív állapotot elérni az emberek között is! Boldog vagyok és örülök, hogy van néhány ember, aki nem irigy erre és a társam benne! Köszönöm ezen keveseknek!

Sajnos csak szombaton mentünk el a Lajosmizsei Folk Fesztiválra, a mi tényleg sajnálatos! Persze akad néhány más sajnálnivaló is. Pl.: lajosmizsei rendezvényen 2-en voltunk lajosmizseiek!Ez a lajosmizsei fitalságot minősíti szerintem. Nekem persze nem baj, mert örültem, hogy végre olyan társaság vesz körül, ami nem a ruhámat és a kocsimat mustrálja, hanem jól érezzük magunkat, mert összzeköt a zene. Nem értem, miért nincs a fiatalságnak értékrendje!? Ha van akkor is torz! Érdekes és értékes társaság volt, zenészek maroknyi csapata, akik lelkesen húzták a vonót, ütötték a dobot vagy zenéltek bármi mást... Lelkesek voltak, jó volt a társulás! Köszönöm!

Minden jó és az életemben minden rendben van! Erre most szemtől-szembe tanított meg az élet! Köszömöm a Nagy Anya óvó simogatását és a Nagy Atya szigorú pofonjait! Az Isten és az Istennő egy! Az Istenek áldása velem van!

Kívánok mindenkinek hitet és kitartást az élete beteljesüléséhez, mert ez az út hoszzú és rögös!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekiintimitas.blog.hu/api/trackback/id/tr81570790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: folk fesztivál anya kecskemét hit nagy spiritualitás lelkes
süti beállítások módosítása